an image
Contact Info
an image
Joop van Huut
071-5895032


Jan Vorstenbosch
06-57051533Dit jaar wordt bij RCL voor de 29e keer de Voetbalstart georganiseerd. Deze voetbalstart wordt gehouden op woensdag 19, donderdag 20, en vrijdag 21 augustus.  Op de eerste 2 dagen wordt er door de deelnemers een meerkamp uitgevoerd, worden 4 tegen 4 toernooien gespeeld, diverse trainingsvormen aangeboden en gaat ieder team onder begeleiding zwemmen.  Op de laatste dag wordt een groot toernooi georganiseerd.

Alle kinderen die op of na 1 januari 2003 geboren zijn en volgend seizoen ook lid zijn kunnen ingescheven worden. De inschrijving eindigt op 27 juni 2015. Bedenk wel vol=vol!

Als uw kind graag met een vriendje/vriendinnetje in één team wil dan kan dit in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier worden aangegeven.  Verzoeken worden NA sluiting van de inschrijving worden niet meer aangenomen.  Bedenk dat niet alle verzoeken kunnen worden ingewilligd!

Ouders kunnen hun kinderen aan- of afmelden voor de Voetbalstart middels twee persoonlijke hyperlinks in een aan hun verstuurde e-mail.

Na het sluiten van de inschrijving ontvangt de ouders een bevestiging van de inschrijving en begin juli volgt het programmaboekje.

De bijdrage aan dit traditionele voetbalfestijn bedraagt 25 euro per kind.  Deze bijdrage dient op woensdag 19 augustus betaald te worden. Niet eerder!!

Ook is het van belang dat we weer medewerking krijgen van vrijwilligers vanuit de vereniging maar eventueel ook van daarbuiten. Immers ruim 200 kinderen doen mee. U kunt zich via het inschrijfformulier opgeven en uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de organisatie.

Wij als organisatie beloven dat wij van deze 29ste editie opnieuw een sportfeest zullen maken.

Meer info: Joop van Huut 071-5895032 of Jan Vorstenbosch 06-57051533.